ONA/Astrantia 1 – Oranje Wit 1: 11-12

ONA/Astrantia 1 verliest eerste beslissingswedstrijd nipt
Afgelopen zondag speelde ONA/Astrantia 1 de eerste beslissingswedstrijd tegen Oranje Wit 1 in de strijd om de promotie naar de Topklasse in een volle sporthal op sportpark de Passelegt in Overasselt. Deze wedstrijd werd nipt met 11-12 verloren.

Het eerste deel van de wedstrijd kwam langzaam op gang qua doelpunten, maar het was ONA/Astrantia 1 die knap een voorsprong van 4-1 nam. In het vervolg van de eerste helft had ONA/Astrantia de voorsprong verder uit kunnen bouwen, echter miste de scherpte in de afronding. Verdedigend vielen enkele gaten, waardoor Oranje Wit terug kwam naar 4-5. Met nog een treffer aan de kant van ONA/Astrantia was de ruststand 5-5.

Na rust kwam Oranje Wit op 5-7 voorsprong, waarna ONA/Astrantia vervolgens knap terugkwam naar 8-7. Dit was de laatste voorsprong helaas. Oranje Wit boog dit om naar 8-9. Met de 9-9 kon ONA/Astrantia nog gelijk komen. Daarna nam Oranje Wit weer de leiding met 9-11 en 10-12. ONA/Astrantia kon nog tot 11-12 komen, maar helaas was dit niet genoeg voor de winst.

Aankomende zondag speelt ONA/Astrantia 1 wederom tegen Oranje Wit 1. Om 11:00 uur in Sporthal de Wetteling in Venray. Kom de dames supporten om alsnog de promotie naar de Topklasse te behalen!